Visio general


La nostra politica de devolucio i devolucions te una durada de 30 dies. Si han passat 30 dies des de la vostra compra, no us podem oferir un reemborsament o canvi complet.

Per ser elegible per a una devolucio, el vostre article ha destar sense utilitzar i en les mateixes condicions en que el vau rebre. Tambe ha destar en lembalatge original.

Diversos tipus de bens estan exempts de ser retornats. No es poden retornar productes peribles com ara aliments, flors, diaris o revistes. Tampoc acceptem productes que siguin articles intims o sanitaris, materials perillosos o liquids o gasos inflamables.

Articles addicionals no retornables:

  • targetes regal
  • productes de programari descarregables
  • alguns articles de salut i cura personal
    Per completar la devolucio, necessitem un rebut o un comprovant de compra.

Si us plau, no envieu la vostra compra al fabricant.

Hi ha determinades situacions en que nomes es concedeixen reemborsaments parcials:

llibre amb signes evidents dus
cd, dvd, cinta vhs, programari, videojoc, casset o disc de vinil que shagi obert.
Qualsevol article que no estigui en el seu estat original, estigui danyat o li falten peces per motius no deguts al nostre error.
Qualsevol article que es retorni mes de 30 dies despres del lliurament
reemborsaments
un cop rebuda i inspeccionada la vostra devolucio, us enviarem un correu electronic per notificar-vos que hem rebut larticle retornat. Tambe us notificarem laprovacio o el rebuig del vostre reemborsament.

Si se us aprova, es processara el reemborsament i saplicara automaticament un credit a la vostra targeta de credit o al metode de pagament original, en un termini determinat de dies.

Reemborsaments tardans o que falten
si encara no heu rebut cap reembossament, primer torneu a comprovar el vostre compte bancari.

A continuacio, poseu-vos en contacte amb lempresa de la vostra targeta de credit; pot passar un temps abans que el reemborsament es publiqui oficialment.

A continuacio, poseu-vos en contacte amb el vostre banc. Sovint hi ha un temps de processament abans de publicar un reemborsament.

Si heu fet tot aixo i encara no heu rebut el reemborsament, poseu-vos en contacte amb nosaltres a {adreca electronica}.

Articles de venda
nomes es poden reemborsar els articles de preu normal. Els articles en venda no es poden reemborsar.

Intercanvis
nomes substituim els articles si estan defectuosos o danyats. Si necessiteu canviar-lo pel mateix article, envieu-nos un correu electronic a info@gong.cat.

Regals
si larticle sha marcat com a regal quan es va comprar i se tenvia directament, rebras un credit de regal pel valor de la teva devolucio. Un cop rebut larticle retornat, se us enviara un certificat de regal.

Si larticle no sha marcat com a regal quan es va comprar, o si el donador del regal sha enviat la comanda per lliurar-lo mes tard, enviarem un reemborsament al donador del regal i sinformara de la vostra devolucio.

Devolucions denviament

Per tornar el vostre producte, heu de enviar el vostre producte a: {adreca fisica}.

Seras responsable de pagar les teves propies despeses denviament per retornar el teu article. Les despeses denviament no son reemborsables. Si rebeu un reemborsament, el cost de lenviament de devolucio es descomptara del vostre reemborsament.

Depenent del lloc on viviu, el temps que pot trigar a arribar-vos al vostre producte intercanviat pot variar.

Si torneu articles mes cars, podeu considerar utilitzar un servei denviament amb seguiment o comprar una asseguranca denviament. No garantim que rebem el vostre article retornat.

Necessitar ajuda?
Contacteu amb nosaltres a {email} per a preguntes relacionades amb reembossaments i devolucions.